Eindelijk weer 3 punten voor JO11-3

Eindelijk weer 3 punten voor JO11-3

v.v. de Blokkers JO11-3

10 - 2

Sporting Andijk JO11-3

Competitie

3e klasse 05

Datum

30 november 2019 10:00

Scheidsrechter

Jonas van de Bovenkamp

Accommodatie

Onbekend

Op een wit bevroren veld ontvingen we vandaag Andijk. Een ploeg die stijf onderaan staat en dus lag er een overwinning in het verschiet. Dit moest dan wel zonder de afwezige Julian en Finn. Hierbij kwam nog dat Silvan ziek was maar hij stond bij de aftrap toch op het veld. Het was al snel duidelijk waarom Andijk onderaan staat, de ploeg liep niet over van talent. Bloemkool aten de mannen waarschijnlijk wel want qua postuur leken de meesten uit de JO16 weggelopen.


Na wat aanvallen die in schoonheid strandde was het Robin die de score opende. Hierna was het een kwartier latje- en paaltjetrap. Eerst was het Robin die de lat teisterde waarna Tiamo eerst op de linker- en daarna op de rechter paal schoot. Andijk kwam niet verder dan het hard naar voren schieten van de bal en dat was geen probleem voor onze verdediging. De Blokkers voetbalde rustig door en het was Gijs die de 2-0 in de verre hoek schoof. Dit was het begin van de Robin en Gijs show. Zij tilde namelijk de score naar 5-0 waarbij Gijs 1 keer meer scoorde dan de ontketende Robin.

Direct na rust ging Robin gewoon verder waar hij mee bezig was en tikte de 6-0 binnen. Tiamo schoot nog een keer tegen de paal waarna Gijs uit een mooie steekpas van Silvan de 7-0 aantekende. Hierna werden de mannen wat overmoedig en wilde iedereen een doelpunten meepikken. Hierdoor kreeg Andijk teveel ruimte en moest Rick 3 keer handelend optreden. Helaas was dit 1 keer teveel en zo was de 7-1 een feit. Hierna was de scherpte weer terug, Casper volleerde nog een keer op de lat waarna Silvan kon profiteren van uitstekend werk van Kaj. Mees volgde dit goede voorbeeld en stelde zo Tiamo in staat om eindelijk wel het doel te treffen en zo was de 9-1 een feit. Dat Andijk nog een doelpunt kado kreeg was voor de statistiek, einduitslag 9-2. Een mooie overwinning en eindelijk weer 3 punten.

Volgende week DWB, zeker weer kans op een goed resultaat.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!