Groep 3 03

30 augustus 2020 14:00

Onbekend

De Blokkers had vandaag een makkelijke middag tegen stadsgenoot HSV Sport.

In de eerste helft stond de Blokkers al snel met 4-0 voor in deze eenzijdige wedstrijd. Na de rust nog een doelpunt 5-0 en de scheidsrechter kon affluiten.
Het enige wat je de ploeg kunt verwijten is dat er nog drie doelpunten meer op er scorebord hadden moeten verschijnen. De verdediging stond als een huis.
HSV sport kon er weinig tot niets tegenover stellen. Welgeteld één kans kreeg de ploeg uit de Risdam in de gehele wedstrijd (bovenkant lat). Al met al was het een nuttige wedstrijd voor de ploeg uit Blokker. Het klasseverschil kwam tot uiting in de einduitslag. Doelpuntenmakers:
1-0 Samet Cetin, 2-0 Jim Nelen, 3-0 en 4-0 Khalid El Bouziani en Jim Nelen met de 5-0.