Dikverdiende overwinning op FC Medemblik

20 september 2020 14:00

Scheidsrechter

L.C. (Leo) Blank

Onbekend

De Blokkers won vandaag tegen de plaatselijk FC. De eerste helft stond het al snel 1-3 voor de Blokkers. Doelpuntenmakers Davey Jansen (2x) en Jim Nelen (1x).

In de tweede helft had de Blokkers snel uit moeten lopen naar 1-5, 1-6, maar de spitsen faalden jammergenoeg een op een met de keeper (man van de wedstrijd van de tegenpartij).

In plaats van er op en er over kwamen de gasten in de laatste minuten van de wedstrijd onnodig terug tot 2-3. Tevens Eindstand. De overwinning kwam echter nimmer in gevaar.

Zo boekte de Blokkers in de eerste wedstrijd van deze competitie een dikverdiende overwinning op FC Medemblik.

As dinsdag speelt de Blokkers een oefenwedstrijd tegen tweedeklasser Westfrisia om 20:00 uur in Blokker.
Volgende week zondag speelt de Blokkers een thuiswedstrijd tegen Con Zelo.