Herfsttoernooi JO11-1 Alphense Boys

Herfsttoernooi JO11-1 Alphense Boys

v.v. de Blokkers JO11-1

-

Toernooi Alphense Boys

Datum

20 oktober 2021

Accommodatie

Sportpark De Bijlen
Sportlaan 2
2406LD
ALPHEN AAN DEN RIJN
tel. 0172-492774

De formatie van Blokkers JO11-1 aangevuld met 2 toppers van JO12-1 vertrokken gister ochtend om 08:15 met drie auto’s richting Alphen aan de Rijn op weg naar een herfsttoernooi voor Hoofdklasse teams. Na een lange rit vanwege file kwamen we pas om 9:55 aan en dat terwijl we om 10:00 op het veld moesten staan. 

Onze coach belde onderweg al om te zorgen dat we onze kicksen aan hadden zodat we gelijk ten strijde konden trekken. Zo gingen de boys van de parkeerplaats gelijk door naar het prachtige complex van Alphense boys waar sv De Dijk ze stond op te wachten. De eerste wedstrijd liep gelijk op, tegen een tegenstander waar we niet veel moeite hadden in de competitie. Helaas verloren we in de laatste minuut deze wedstrijd door een afstandsschot die van richting veranderde met 1-0. Onze keeper Jari die de hele toernooi goed stond te keepen kon deze bal niet meer redden.

Niks aan de hand, we hadden nog wat wedstrijden te gaan maar het was wel gelijk duidelijk dat dit een toernooi op hoog niveau was. De twee volgende wedstrijden waar we tegen Alphense Boys en Waterwijk speelden kwamen we wel tot de conclusie dat we onze doelpunten machine (Marijn) die in Friesland verbleef wel echt missten, beiden wedstrijden eindigen in 0-0.
De laatste wedstrijd van de poule fase gingen we vol gas op de aanval met Rayan in de punt kwamen we tot goede aanvallen waarin Senn Spel zijn eerder gemiste kansen goed maakte met 2 gals en Louis samen met Sameul de score verdere uitbreide. we winnen de wedstrijd van sv Houten met 5-2.
We werden uiteindelijk derde in onze poule, helaas mochten alleen de nummer 1 en 2 door. Maar we hebben ook genoten van andere wedstrijden waarin teams als AFC 34, sc Excelsior en Waterwijk voor een spektael zorgden.  Al met al even goed een hele leuke dag gehad samen met coach Wali, de stagiaires Mees en Enrique en natuurlijk de (over) enthousiaste supporters en Opa van Jari en opa van Senn Boef die zijn kleinzoon voor het eerst bij zijn lokale vereniging (Alphense Boys) kon zien spelen.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!