Kon Willem-Alexanderlaan 5
1815LV
ALKMAAR
tel. 072-5111449

Vandaag weer een verre uitwedstrijd. Op de parkeerplaats bij de Blokkers was het nog erg donker en stil. Onderweg was het erg stil in de auto. Voor de aftrap eerst een minuut stilte, een van de teamleden van Jong Holland is aan kanker overleden. Na de aftrap gaan beide partijen er vol voor. Kansen aan beide kanten. Na een rommelige aanval 0-1 door een doelpunt van Tiamo. In de eerst kwart lijkt Blokkers de overhand te hebben. De aanvallen van Blokkers volgen elkaar in rap tempo op. Helaas is daar de counter van Jong holland. 1-1. Na de time-out zijn het de Blokkers die het initiatief nemen. Het spel bevind zich voornamelijk op de helft van de tegenstander. Ondanks dat lijkt het of de bal 'heet' is. Vaak wordt voor de lange bal gekozen. 2-1 Jong Holland na een misser op het middenveld. Schot van veraf, Jari tikt hem nog aan met zn voet maar helaas......

Rust, de mannen hebben flinke peptalk nodig en gekregen.
Na de aftrap is het wederom de uitclub die het initiatief neemt. 2-2 Thijs uit een mooie opgebouwde aanval door Lucas en voorzet van Isa. Afstandschot van Ryan op de paal....... Jong Holland  gaat weer in de aanval maar de Blokkers verdediging houd stand. Vanuit een corner en in de kluts voor het doel 3-2.

De korte nacht lijkt Blokkers parten te spelen. Zo stil als het in de auto was zo stil is het ook op het veld. De mannen hebben moeite om elkaar te vinden. Jong Holland lijkt een zwakke plek gevonden te hebben. Na een missen op het middenveld 4-2.
4-3 Thijs uit een mooi opgebouwde aanval zoals we het kennen van onze mannen. Goed overspel leidt tot resultaat.

Blokkers gaat er voor na de laatste time-out. Alles op de aanval. De peptalk lijkt zich uit te betalen. Laatste aanval Blokkers, helaas de thuisclub heeft een goede keeper. Eindstand 4-3.

De mannen maken na de wedstrijd een verslagen indruk. En vinden het lastig naar zichzelf te kijken. Het lag niet aan hen..... als ze zo gespeeld hadden als de laatste 10min dan was het winst geweest.