Gildenweg 23 A
1695GD
BLOKKER
tel. 0229-240350

Je allereerste wedstrijd spelen tegen een andere club. Voor sommige is dat jaren geleden, maar voor JO8-3 was het zaterdag 29 januari 2022.

Het was direct een leuke wedstrijd tegen de Valken JO8-3. Na wat puzzelen waren de begeleiders erin geslaagd om een compleet team samen te stellen met trainers en enthousiaste moeder die de jongens zullen begeleiden op de zaterdagen. Met dank aan Jink kunnen deze jongen ook iedere maandag lekker samen trainen.

Deze eerste wedstrijd werd op het thuiscomplex gespeeld en direct met publiek langs de velden! De jongens van JO8-3 kwamen goed uit de startblokken. Met een 3-1 voorsprong werd namelijk de rust bereikt. In de tweede helft kon het team het echter niet helemaal meer bolwerken en won Valken de wedstrijd met 4-5.

De eerste penaltyreeks werd echter glansrijk met 6-3 gewonnen. En daarmee ging iedereen tevreden het veld af.

We wensen de jongens veel voetbal plezier samen.