JO8-3 wint weer!

JO8-3 wint weer!

v.v. de Blokkers JO8-3

-

Zouaven (de) JO8-5

Competitie

7e klasse (4e fase) 02

Datum

26 maart 2022 8:45

Scheidsrechter

Begeleider

Accommodatie

Sportpark De Blokkers
Gildenweg 23 A
1695GD
BLOKKER
tel. 0229-240350

Na de 13 - 3 overwinning van vorige week mocht De Blokkers JO8-3 gisteren weer het veld op. De tegenstander was Zouaven JO8-5, een team dat ook in de winterstop was begonnen. Helaas kon Timme er niet bij zijn.

De wedstrijd begon gelijk op, maar toch stond het snel 0 - 1 voor Zouaven door een schot van afstand die door allemaal benen heen ging, waardoor onze fantastische keeper Dylan hem niet zag komen. De Blokkers gaven niet op en gingen in de aanval. Colin en Nando schoten een bal op de paal, voordat Faris de bal op het middenveld afpakte. Daarna speelde hij een verdediger uit en schoot hij de bal in de verre hoek. Met een 1 - 1 stand gingen we rusten.

Na een lekkere limonade scoorde Faris ook de 2 - 1. De Zouaven kwamen er niet meer doorheen, doordat Jurre en Leo de verdediging dicht hielden. De bal kwam uit de lucht vallen en Manuel schoot hem in 1 keer uit de lucht over de keeper heen en het was 3 - 1. Manuel nam ook de 4 - 1 voor zijn rekening. De concentratie was 1 momentje weg en Zouaven maakte direct de 4 - 2 en gelijk geloofden zij er weer in. Maar de Blokkers waren meteen weer bij de les en gingen op zoek naar meer. Levin bepaalde met 2 doelpunten de eindstand op 6 - 2.

Wat zijn wij trots op de boys, wat maken jullie de laatste weken een stappen. Tegen deze sterke tegenstander was een 6 - 2 overwinning echt geen vanzelfsprekendheid. Daarnaast willen wij Wilfred bedanken voor de prachtige foto's.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!