Gildenweg 23 A
1695GD
BLOKKER
tel. 0229-240350

Wat een dag voor een voetbalwedstrijd en dan ook nog de eerste wedstrijd na de winterstop. Behoorlijk wind en regen, de hele wedstrijd tegen. Na de wedstrijd waren de jongens drijfnat met zware shirts van de regen. Fijn om te bedenken dat coach Ivo lekker in Spanje zit. Gelukkig wilde Sander Barry bijstaan in de coaching πŸ‘πŸ»πŸ’ͺ🏻. Ryan was van de week ziek geweest en wilde het wel proberen vandaag. Het lukte helaas niet, nog niet fit genoeg. Wel stoer dat hij er wel voor wilde gaan πŸ’ͺ🏻.

Onze jongens starten met de wind in de rug dat best een voordeel lijkt vanaf de kant. De meeste ouders zaten in de dug out, prima plekje πŸ˜‰.
Na er even in moeten komen, hebben ze de hele wedstrijd lekker overgespeeld. Ze gingen er voor, bleven lekker doorgaan en hadden behoorlijk wat momenten van goed samenspel. Een paar keer een terugspeel bal voor het doel langs…, dat gaf spanning aan de kant bij de supporters.

Eerste helft het score verloop: 1-0 door Kenzo en toen 1-1 door Spartanen. Vlak voor rust maakt Tygo 2-1 na een super actie van Daniel Struwe. Een enorme kans van Spartanen ging op de paal, hij pakte de bal en schoot deze ver vooruit. De counter was voor Blokkers en goal. Dat zorgde wel voor gemopper bij de tegenstander. De bal zou over de achterlijn geweest zijn. De tegenstander hadden een aantal moeilijke momenten, af en toe liepen de emoties hoog bij ze op. Dat hoort er ook bij.

Na de rust speelden onze jongens van de Blokkers tegen wind. Dat leek ze niet veel te deren, ze bleven lekker door voetballen. De voorsprong werd verder uitgebouwd naar 4-1. De doelpunten gemaakt door Kenzo, maar zeker een echte teamprestatie. Goed gedaan mannen! Een lekkere start na de winterstop en op naar de volgende pot πŸ˜ƒ.

En petje af, onder deze omstandigheden en dan goed door blijven gaan. Petje 🧒 af!