Nieuws

Nieuws

‘Peutervoetbal’ voor 3-4-jarigen!

11 april 21:30  Voetbalvereniging De Blokkers start naast het huidige ‘Champions League’ voetbal met ingang mei 2022 ook met Peutervoetbal voor de allerkleinsten. meer »

216x gelezen

In-, uit- en overschrijven seizoen 2022 - 2023

15 mei 17:30  Het is inmiddels alweer mei. Het seizoen nadert zijn einde. Tijd om over het komende seizoen te gaan nadenken. Wil je ook komend seizoen verder bij de Blokkers, dan hoef je niets te doen. Je lidmaatschap wordt automatisch met een seizoen verlengd. Wil je lid worden, of juist over- of uitschrijven, lees dan dit artikelmeer »

12x gelezen

Frans Nijhuis - nieuwe hoofdtrainer volgend seizoen

13 april 8:45  Voor seizoen 2022 – 2023 heeft De Blokkers als hoofdtrainer Frans Nijhuis aangesteld. Na diverse gesprekken met diverse kandidaten is de keuze gevallen op deze ervaren hoofdtrainer. meer »

169x gelezen

Vier meiden JO11 bij KNVB selectie activiteit

12 april 20:30  Ook bij de meiden lopen talenten rond bij De Blokkers. Op 25 maart organiseerde de KNVB een selectieactiviteit voor de meiden uit de JO11. Maar liefst vier mochten afreizen naar het complex van v.v. Eemnes: Pleun van den Bergh, Elize Heilig, Annabel Vreeker en Jasmijn Koen.meer »

50x gelezen

Speeldagenkalender volgend seizoen bekend

7 april 18:45  KNVB heeft kalender gepubliceerd met speeldagen voor komend seizoen. Erg handig voor trainers, ouders, verzorgers en spelende leden voor hun eigen planningen.meer »

36x gelezen

Twee Blokkers talenten in training bij AZ

5 april 17:30  Sinds februari 2021 trainen twee Blokkers talenten, Jesse Wit en Kenzo van Sinderen, elke zondag mee bij AZ. Deze spelers van het huidige JO10-1 werden in december 2020 benaderd door deze profclub. Samen met andere talenten uit West- Friesland krijgen ze elke zondag extra uitdaging van AZ-trainers.meer »

43x gelezen

Zaterdag 7 mei - Open dag jeugd

1 april 17:15  Ben jij altijd met een bal in de weer en wil jij samen met een team een hoop plezier maken met voetbal? Kom dan naar de open dag voor de jeugd bij voetbalvereniging de Blokkers!meer »

546x gelezen

Hoornse schoolvoetbaltoernooi informatie

29 maart 8:15  Op woensdag 13, donderdag 14 en woensdag 20 april zal op de velden van De Blokkers gestreden worden tussen vele basisscholen van gemeente Hoorn voor de hoogste plekken. In totaal komen er meer dan 110 teams, minimaal 1.100 leerlingen plus begeleiding en toeschouwers. Kijk hier voor de laatste informatie!meer »


KNVB opleiding jeugdtrainers op bezoek

24 maart 12:30  Vier van onze jeugdtrainers volgen een opleiding om KNVB Junioren trainer te worden. Deze training wordt gegeven door KNVB docent Jitze Bosma en op onze eigen vereniging verder begeleid door Frits Bosch.meer »

43x gelezen

Jamal Yahiaoui op eigen verzoek gestopt

21 maart 8:00  Hoofdtrainer Jamal Yahiaoui heeft op eigen verzoek zijn werkzaamheden bij zondag 1 gestopt. Eind vorige week heeft hij bij het bestuur kenbaar gemaakt dat de combinatie werken, thuis en hoofdtrainerschap niet langer te combineren valt. Aan het einde van dit seizoen zou Jamal al gaan stoppen als hoofdtrainer. Het bestuur van Blokkers betreurt de keuze van Jamal, maar respecteren zijn besluit. Michel van der Meer zal tot einde van het seizoen de taken van Jamal overnemen als hoofdtrainer.

203x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!