Nieuws - v.v. De Blokkers

Nieuws

Nieuws

In memoriam - Julia Spekking

5 december 17:30  Afgelopen vrijdag ontvingen wij het treurige bericht dat Julia Spekking op twintigjarige leeftijd is overleden. Tot een paar jaar geleden was ze te bewonderen in de jeugd op onze velden. Daarnaast waren/zijn haar vader Raymond en grootvader Cees (lid van verdienste, overleden in 2021) veelvuldig te vinden op onze vereniging.meer »

328x gelezen

Nieuw! Whatsapp kanaal vv de Blokkers

21 oktober 18:15  Whatsapp breidt continu haar platform uit. Een recente toevoeging biedt grote merken de mogelijkheid om te kunnen communiceren via Whatsapp naar gebruikers. Ook vv De Blokkers maakt sinds vandaag gebruik van deze mogelijkheid. En biedt de mogelijkheid om direct via Whatsapp te communiceren met de clubmeer »

195x gelezen

Agenda en documenten Algemene ledenvergadering

15 oktober 16:15  Maandagavond 30 oktober zal Algemene Ledenvergadering plaatsvinden van De Blokkers. Ter voorbereiding op deze vergadering delen we de officiële agenda. Daarnaast wordt in deze editie nieuwe statuten en huishoudelijk reglement voorgelegd ter stemming.meer »

187x gelezen

Algemene Ledenvergadering

6 oktober 17:45  Op maandagavond 30 oktober zal de vereniging haar algemene jaarvergadering houden in De Blokkers kantine. Tijdens deze ledenvergadering geeft het bestuur toelichting over de sportieve en financiële resultaten van afgelopen seizoen. meer »

127x gelezen

Feestelijke heropening hoofdveld - 28 oktober

6 oktober 17:30  We zijn supertrots dat recent het vernieuwde hoofdveld is opgeleverd. Na herplaatsing van de reclameborden langs het veld is het veld weer voor jaren klaar.meer »

329x gelezen

Uitkomsten informatie avonden ouders/verzorgers

6 oktober 17:15  Afgelopen drie weken hebben er op de maandagen drie informatieavonden plaatsgevonden voor alle ouders en verzorgers van onze jeugdteams. Deze avonden waren op speciaal verzoek van leden teruggekomen op de agendameer »

104x gelezen

Vernieuwd A-veld klaar voor trainingen

2 oktober 17:45  Goed nieuws! Ondanks de tegenslag qua vandalisme is vanmiddag het vernieuwde A-veld speelklaar gemaakt voor trainingen. Aandachtspunt is nog het gebied rond de dugouts die er nu niet staan. Hier worden pilonnen neergezet en kunnen nog geen oefeningen worden gedaan. Dit wordt komende dagen opgelost, zodat het gehele veld klaar is voor wedstrijdenmeer »

97x gelezen

Week van de scheidsrechter

29 september 8:15  Van 30 september tot en met 8 oktober vindt dit jaar de ‘Week van de Scheidsrechter’ plaats. Dit is het moment daar dat we onze (assistent-)scheidsrechters op het veld en in de zaal weer de eer geven die hen toekomt. Zonder scheidsrechters, geen wedstrijden!meer »

54x gelezen

Contributie inning via NIKKI gestart

22 september 10:45  Voor de inning van de contributie voor onze vereniging hebben we een externe partij ingeschakeld. NIKKI heeft vandaag per e-mail. meer »

237x gelezen

Start Grote Clubactie 2023

19 september 19:00  Zaterdag 23 september start de Grote Clubactie. Wij doen ook weer mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel is dit jaar onze eigen jeugd. Er zijn diverse plannen om leuke jeugdactiviteiten te organiseren voor onder- en bovenbouw jeugd die we graag financieel willen ondersteunen met de opbrengst van de Grote Clubactie. meer »

265x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!