Nieuws

Nieuws

Nieuwe opzet ouder- en ledenbijdrage

8 september 19:45  Sinds een aantal jaar kennen we binnen De Blokkers een taakplicht voor elk gezin met een seniorenlid en/of kind jonger dan 18 jaar. Deze plicht is ooit ingeschat op 10 uur inzet per seizoen. Daarnaast was er de mogelijkheid om deze taakplicht af te kopen. De administratie rondom deze taakplicht was complex en gevoelig voor fouten. Ook oud papier lopen bij de seniorenteams leverde de laatste jaren soms problemen op.meer »

733x gelezen

Glow in the dark toernooi

25 september 14:15  Op zaterdag 22 oktober 2022 organiseert het JAC een Glow in the dark/ Blacklight toernooi in MFA de Kreek in Zwaag! Daar wil je bij zijn!meer »

393x gelezen

Start Grote clubactie 2022

20 september 19:15  Zaterdag 24 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons (weer) in voor verbouwing van de keeperskooi naar een voetbalplein. Een lot kost €3,- per stuk, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. meer »

100x gelezen

Contributie inning via NIKKI

19 september 16:15  Vandaag zijn de contributie facturen namens NIKKI per email verstuurd. Sinds vorig jaar werkt v.v. De Blokkers samen met deze organisatie. meer »

21x gelezen

Proeftrainen voor kinderen 5/6 jaar

14 september 18:45  Ben je 5 of 6 jaar en wil je ook in de Champions League spelen? Kom dan gratis proeftrainen en meespelen bij De Blokkers tot de herfstvakantie!meer »

179x gelezen

Stem je op De Blokkers bij Rabo ClubSupport!

5 september 17:45  Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. Met Rabo ClubSupport biedt Rabobank kennis, hun netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Ook De Blokkers doet met deze actie mee. meer »

22x gelezen

AZ Voetbalschool van start bij De Blokkers

2 september 16:30  Vanaf dit seizoen zal AZ voetbalschool op zondagochtend trainen bij De Blokkers. meer »

67x gelezen

Vomar Club is Koning verdubbelaar actie

2 september 15:30  Doe jij je boodschappen bij Vomar en maak je gebruik van de Klant is Koning kaart? Wist je dat je deze kaart kan koppelen aan onze vereniging. Dan verdienen we extra mee!meer »

32x gelezen

Vrijwilligersavond 2 september

20 augustus 12:45  In het afgelopen seizoen 2021-2022 zijn er veel actieve vrijwilligers geweest bij De Blokkers. Als dank voor hun bijdrage én als opstart voor het nieuwe seizoen nodigen we al deze vrijwilligers graag uit voor een gezellige barbecue en borrel. De barbecue vindt plaats op vrijdagavond 2 september in de kantine vanaf 18:00 uur. Praat onder het genot van een hamburger en drankje bij met de andere coaches, trainers, vrijwilligers en bestuursleden van onze mooie club. We hopen jullie allemaal te zien! Mocht je vragen hebben, dan kun je die stellen aan Jeroen via secretaris@blokkers.nl.meer »

81x gelezen

Opstart seizoen

20 augustus 11:45  Belangrijke informatie voor alle spelers, coaches en trainers om een soepele start van seizoen 2022-2023 te hebben.meer »

452x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!