Nieuws - v.v. De Blokkers

Nieuws

Nieuws

Nieuw! WhatsApp groep vrijwilligers

3 februari 14:30  Lijkt het je leuk om onze vereniging te helpen als vrijwilliger, maar wil je niet vastgelegd worden op vaste inzet? Dan hebben we iets nieuws voor je! In de WhatsApp groep "Blokkers vrijwilligers" worden verzoeken tot invulling van een specifieke taak gedaan. meer »

64x gelezen

Kantinemedewerkers gezocht!

6 november 19:15  De kantine draait deels op vrijwilligers en deels op vaste krachten. Blokkers is ernstig op zoek naar een vaste hulp voor diverse periodes in het weekend, maar vooral voor de zaterdagochtend. meer »

149x gelezen

In memoriam Willem Schouten

3 februari 20:00  Vandaag bereikte ons het verdrietige bericht dat Willem Schouten op 62-jarige leeftijd is overleden. Van jongs af aan was Willem al met De Blokkers verbonden als jeugdlid. Vanaf begin jaren tachtig heeft hij jarenlang in onze zondagselectie gevoetbald.meer »

166x gelezen

Speciale filmavond bij De Blokkers

3 februari 17:00  Elke week worden op de sociale media kanalen van vv De Blokkers een terugblik in het verleden vertoond onder de wereldwijd bekende noemer ThrowbackThursday. Op donderdagavond 23 februari organiseert vv De Blokkers een bijzondere ThrowbackThursday filmavond. De hoofdrol voor deze avond is weggelegd voor een unieke film die recent is teruggevonden.meer »

28x gelezen

Nieuwjaarsreceptie

21 december 13:15  Graag nodigen we jullie uit voor de nieuwjaarsreceptie, om samen onder het genot van een hapje en drankje te proosten op het nieuwe jaar tijdens de nieuwjaarsreceptie van v.v. De Blokkers.meer »


Prijswinnaars Grote Clubactie

17 december 16:15  Vanmiddag zijn de prijzen uitgereikt voor de topverkopers van de Grote Clubactie loten. In een gezellige kantine werden meerdere prijzen uitgereikt.meer »

61x gelezen

In memoriam Henk Schuckmann

3 december 14:45  Vandaag bereikte ons het verdrietige bericht dat Henk Schuckmann is overleden. Samen met zijn vrouw Lucia was Henk een graag geziene gast op ons complex. meer »

125x gelezen

AZ samenwerkingsovereenkomst

6 november 19:15  Al meerdere jaren hebben we een samenwerkingsovereenkomst met AZ. De vestiging van de AZ voetbalschool op ons complex was aanleiding om de afspraken te verversen. Afgelopen zondag werd hiervoor een officieel moment gemaakt bij de thuiswedstrijd van AZ tegen FC Volendam.meer »

68x gelezen

Grote Clubactie nadert zijn einde

6 november 19:15  De Grote Clubactie 2022 nadert zijn einde. Voor onze vereniging staat de teller wederom ongekend hoog en naderen we het resultaat van vorig seizoen. Namens het bestuur willen we daarom vooral de jeugdleden zelf heel erg bedanken voor hun inzet. Voor de juiste afsluiting van de actie volgen hier nog enkele praktische zaken.meer »

43x gelezen

Sint feest

4 november 9:00  Woensdag 30 november wordt speciaal voor Champions League / JO8 / JO9 teams weer Sint feest gehouden op ons complex. Kom jij ook?meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!