Vrijwilligerbijdrage

Vrijwilligerbijdrage

Vrijwilligersbijdrage

Een vereniging met bijna 900 leden draait voor het overgrote deel op vrijwilligers. Gelukkig hebben wij diverse mensen die elke week de vereniging ondersteunen maar dat is niet voldoende om het vele werk te kunnen doen. Daarom heeft v.v. de Blokkers voor alle ouders van jeugdleden van JO8 en ouder, en alle senioren leden een verplichte vrijwilligersbijdrage.

  • Senioren leden en ouders/verzorgers van jeugdleden worden geacht minimaal 10 uur vrijwilligerstaken te verrichten. Indien ouders meerdere kinderen bij de club hebben voetballen hoeft er slechts 1 keer 10 uur een taak te worden verricht.
  • Bij de start van het seizoen moet iedereen binnen 4 weken na ontvangst van de contributie nota een vrijwilligerstaak uitzoeken. Wie binnen 4 weken geen taak heeft gekozen, zal een factuur ontvangen van €100,- voor afkoop van de taakplicht. Deze afkoop wordt gebruikt voor het inzetten van betaalde krachten voor verschillende taken.
  • Indien je bent in gedeeld voor een vrijwilligerstaak en je kunt niet, dan word je geacht zelf een vervanger te organiseren.
  • Mocht je aan het eind van het seizoen geen taken hebben uitgevoerd dan wordt alsnog de afkoop van 100 euro in rekening gebracht.
  • Het Oud papier ophalen door seniorenteams is een twee-wekelijkse taak. Leden die oud papier halen moeten zich aanmelden in het vrijwilligerssysteem en krijgen vrijwilligers punten. Wie in een team geen 10 punten heeft gehaald zal zelf extra taken moeten inplannen.

Welke taken zijn er?

Taken, naast het uitoefenen van een vaste taak zoals bestuurslid, trainer, coach of vaste medewerker kantine, waar u aan kunt denken zijn: draaien van kantine dienst, het ophalen van oud papier,  een schoonmaak dienst of hulp tijdens de toernooidagen.

Inplannen van een taak

Om een taak te plannen, moet u eerst inloggen op de website: https://www.blokkers.nl/174/inloggen/login/ 
Voor een complete uitleg over het systeem, klikt u hier.

Alleen indien u al andere taken uitvoert, zoals bestuurslid, commissielid, vaste medewerker, trainer, teambegeleider (maximaal 2 per team) of (jeugd)scheidsrechter, bent u vrijgesteld van verdere vrijwilligersbijdragen. Maar ook dan geldt: registreer uw taak, zodat wij goed bij kunnen houden wie welke bijdrage levert.

Als u vragen of opmerkingen heeft, dan kunt u die ook naar het volgende e-mailadres sturen: vrijwilligerscommissie@blokkers.nl. Wij zullen dan snel contact met u opnemen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!