Lid worden van vv de Blokkers

Lid worden van vv de Blokkers

Hartelijk welkom bij de Blokkers!

Wat leuk dat je zelf of je zoon/dochter lid wilt worden bij v.v. de Blokkers! We zijn een leuke voetbalclub waar voor jong en oud een plek is om te voetballen.

Proeftrainingen

Voordat je het lidmaatschap van de Blokkers definitief maakt, mag je eerst een (of een paar) proeftrainingen mee doen om te kijken of je voetbal echt leuk vindt. Daar tref je meestal ook een van de hoofdbegeleiders aan die je meer kunnen vertellen over mogelijke teamindelingen.

Contributie

De te betalen contributie is afhankelijk van de leeftijd en dient aan het begin van het seizoen te worden betaald.  Als je met strip of cultuurbonnen wilt betalen, of via Stichting leergeld, maak dat dan bekend bij de ledenadministratie. U ontvangt dan een factuur per post waarop vermeldt staat wanneer u de bonnen in kunt leveren.

Wil je voor de inschrijving weten welke contributie geldt, bekijk dan deze pagina.

Lid worden

Voor het inschrijven als lid hebben we enkele gegevens nodig. Hiervoor hebben we in samenwerking met de KNVB een handig formulier gemaakt. Dit inschrijfformulier kan je openen door op onderstaande button te klikken of naar de volgende link te gaan.

Inschrijven als nieuw lid

Op dit formulier kan je ook de privacyverklaring van zowel de Blokkers, als van de KNVB inzien.

Als je alles hebt ingevuld (de velden met een * zijn verplicht) en op “meld je aan als lid” hebt geklikt, dan krijg je een e-mail ter bevestiging van je inschrijving. Je moet vervolgens op de knop “Bevestigen” in die mail drukken en dan ben je aspirant-lid van de Blokkers.

De ledenadministratie loopt vervolgens alles na en bij akkoord wordt je status veranderd in lid van de Blokkers.

De allereerste keer dat we via een automatische incasso je contributie van je innen zal er ook éénmalig €12,50 inschrijfgeld in rekening worden gebracht. 

Grote club actie voor jeugdleden

Jeugdleden t/m de O17 zijn verplicht om deel te nemen aan de Grote Club Actie. Het verschuldigde bedrag ad € 12,- wordt bij de contributie geïnd. Wel geldt dat er per gezin maximaal één deelname is. Eventuele Grote Club Acties bij andere verenigingen hebben daar geen betrekking op. U ontvangt eind september/begin oktober 4 loten die u eventueel kunt verkopen waardoor u de € 12,- weer terug kunt verdienen.

Samen maken we de club

Al onze leden steken ieder seizoen hun handen uit de mouwen voor onze club. Tenslotte maken vele handen licht werk.

  • Voor onze jeugdleden onder de 18 jaar geldt het volgende:

Ouders/verzorgers vervullen een taak (per gezin) en zij helpen de vereniging ieder seizoen minimaal 10 uur. De voorkeur wordt tijdens de online inschrijving kenbaar gemaakt. (klik hier om in te schrijven) of Log in op de website als je je al eerder hebt geregistreerd.

  • Voor onze leden vanaf 18 jaar geldt het volgende:

Zij helpen minimaal twee avonden met het ophalen van het oud papier. Dit gebeurt het hele jaar rond, ongeacht het voetbalseizoen. Ook hier geldt: schrijf je wel in (klik hier om in te schrijven). Indien het ophalen van oud papier lichamelijk te zwaar is, dan draaien deze leden minimaal 3 kantinediensten of helpen 10 uur bij de jaarlijkse toernooien.

Nieuwsbrief ontvangen op meerdere adressen

We vinden het belangrijk om belangrijk nieuws zo makkelijk mogelijk te delen met onze leden. Hiervoor gebruiken we een nieuwsbrief. Wilt u als ouder of verzorger deze nieuwsbrief op meerdere email adressen ontvangen? Stuur dan even een mail naar: ledenadministratie@blokkers.nl zodat we dat kunnen toevoegen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!