AZ Online Voetbalschool

Stavenuiter

Karsten Slaapkomfort

Keukenloods

C. de Wit & Zn BV

NIWA Motorservice

Plukon Food Group

Architektenburo Bob Nieuweboer BNA

Plukon Food Group

Keukenloods

Vastenburg Schoonmaak & Onderhoud

Rutgers BV

De Groot Reclame

Rutgers BV

Groenhart

PCC
Deel via Twitter Deel op Facebook

Kampioenen MO19-2 Samengestelde toppers

KLASSE: TWEEDE KLASSE

TRAINERS/BEGELEIDERS: LARISSA VAN DEN BROEK en FLEUR HENDRIKS

Deze laatstgenoemde, oudste ongeslagen kampioenen verdienen ook zeker de aandacht.  Wat hebben deze meiden iedereen positief laten verassen! Daar waar menigeen dacht dat ze niets zouden winnen, hebben ze het tegendeel bewezen. Want op de laatste bekerwedstrijd na hebben deze dames alle wedstrijden van het afgelopen najaar gewonnen. Ondanks alle drukke bezigheden van deze dames hebben ze zich allemaal voor de volle 100% weten in te zetten om dit voor elkaar te krijgen.

Dit team samengesteld uit terugkomers, opvullers en ex-selectie spelers zijn inmiddels ook een echte en hechte vriendinnengroep geworden. Dit bewijst maar weer dat niet alleen voetbal kwaliteiten maar ook een goede sfeer de beste ingrediënten kunnen zijn van een subliem resultaat.

En het mooie is… Als je het de meiden zelf vraagt hoe deze prestatie tot stand is gekomen dan geven ze aan dat dit voornamelijk te danken is aan hun splinternieuwe coach Larissa en hun oude vertrouwde trainer Jethro. Hoe mooi is dat!

Meiden, we zijn trots op jullie en we hopen dan ook dat we jullie ook het komende voorjaarsseizoen weer mogen scharen onder onze kampioenen en hopen echt dat we jullie met z’n allen als team in levende lijve mogen huldigen.

CHAPEAU!Kampioenen MO19-2 Samengestelde toppers

Gepubliceerd: 15-1-2018 14:55:12 door Ceesdegeus