PCC

Groenhart

Rutgers BV

Schouten Techniek

MEGA

De Groot Reclame

Architektenburo Bob Nieuweboer BNA

RKonst & Van Polen

Karsten Slaapkomfort

Keukenloods

Mobilito

Duyn's Teamsportwear

Mobilito

Van Der Maat

Duyn's Teamsportwear

Rutgers BV
Deel via Twitter Deel op Facebook

Voorlopige trainingsschema seizoen 2018-2019 bekend

Beste leden van de Blokkers,

Dit keer een stuk vroeger dan dat u van ons gewend bent; Het trainingsschema voor aankomend seizoen. Al was het dit jaar misschien moeilijker dan ooit, omdat bijna iedereen tussen 18:00 en 20:00 wil trainen. Daarnaast moeten we ook rekening houden met de leeftijd van de spelers. De jongste teams zo vroeg als mogelijk en de oudste teams zo laat als mogelijk. We hebben dan ook een aantal concessies moeten maken. Het ene team zal iets vroeger moeten trainen, de ander iets later. Soms moet het veld gedeeld worden met meerdere teams. Helaas is het bij de bovenbouw nu zelfs onmogelijk gebleken om het tweede team samen met het eerste team te laten trainen. We gaan kijken hoe we dat in het seizoen 2019-2020 beter kunnen doen.

Het trainingsschema is hier te vinden: https://www.blokkers.nl/trainingsschema.asp

Een aantal opmerkingen bij dit trainingsschema en/of trainingen:

 • De selectietrainer bepaald wanneer de training van de selectie start
 • De clustertraining bovenbouw (O13 t/m O19 jongens en meisjes) start op: maandag 3 september
 • De clustertraining onderbouw (O8 t/m O12 jongens en meisjes) start op: woendag 5 september
 • De training onderbouw Champions League start op woensdag 12 september
 • Bestuur en/of jeugdbestuur kunnen overgaan tot tussentijdse, tijdelijke of permanente wijzigingen in het trainingsschema, kijk dus regelmatig op de website voor het meest recente trainingschema.
 • Clustertrainingen onderbouw en bovenbouw gaan bij altijd door (ook bij slecht weer), afgelastingen wordt via de trainers kenbaar gemaakt.
 • Scheenbeschermers zijn ook op de training verplicht.
 • Na de herfstvakantie wordt er altijd getraind in lange broeken.
 • Alle selectie teams trainingen minimaal twee keer per week.
 • Alle niet-selectie teams kunnen via de desbetreffende hoofdbegeleider een aanvraag doen voor een tweede trainingsmoment. Aanvragen alleen in de beschikbare vrije uren. Een aantal niet-selectie teams is reeds ingedeeld, waarbij zoveel mogelijk rekening is gehouden met ieders wensen en of voorkeuren. Helaas kunnnen wij vanwege plantechnische redenen niet aan alle wensen voldoen.

Voor eventuele vragen en/of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen met desbetreffende hoofdbegeleider.

Keeperstraining
Voor alle jeugdleden die tijdens de wedstrijden onder de lat staan (meisjes en jongen) is er een keeperstraining. Het jeugdbestuur van v.v. De Blokkers heeft in haar doelstellingen opgenomen, dat er permanente aandacht zou zijn voor onze jeugdkeepers. Wij zijn dan ook bijzonder trots op de snelle start van de keeperstraining, het enthousiasme van het keepertrainers team onder leiding van Edwin.

Clustertraining v.v. De Blokkers
Ook dit seizoen krijgen alle jeugdleden (meisjes en jongens), jeugdselectieteams uitgezonderd, een zogenaamde clustertraining. Het jeugdbestuur van v.v. De Blokkers beschouwt deze trainingen als eerste training van het team. De trainingstof wordt aangeboden door zowel stagiaires als gediplomeerde trainers onder coördinatie van de coördinatoren en onder verantwoordelijkheid van het technisch hart. Het jeugdbestuur is er van overtuigd dat door middel van deze clustertraining de basisvaardigheden van alle spelers nog beter zullen worden, het voetbal plezier zal worden verhoogd en de clustertraining sluit naadloos aan op de visie en missie van het jeugdbestuur van v.v. De Blokkers.

Cluster trainingen onderbouw (O8 t/m O11)
De clustertrainingen voor zowel de Champions League als voor jongens en meisjes van de O8 t/m O12 (meisjes en jongens) zullen op de woensdagmiddag gaan plaatsvinden tussne 15:30 uur en 18.00 uur.
Het vaste team clustertrainers onderbouw bestaat uit de volgende trainers:

 • Eelco Comis, veld coordinator, tevens 1ste aanspreekpunt stagiaires
 • Jean Paul Spiekker
 • Sjaak Tol

Om de trainingen zo soepel mogelijk te laten verlopen dienen er met een aantal zaken rekening te worden gehouden. Alle spelers dienen 10 minuten van te voren aanwezig te zijn. De spelers verzamelen zich in de hoek van het F-veld (kunstgras links). Er wordt van elke speler bijgehouden of hij / zij wel of niet heeft deelgenomen aan de training. Na controle van de absentielijst start de training.

Wanneer spelers niet op de woensdagmiddag training aanwezig kunnen zijn dienen zij te worden afgemeld bij hun begeleider, welke het doorgeeft aan Eelco Comis

Cluster trainingen bovenbouw (O13 t/m O19)
Op de maandagavond zal VACATURE* de trainingen uitzetten en tevens ook het aanspreekpunt zijn voor zowel ouders als spelers. De clustertrainingen bovenbouw maandagavond zijn voor spelers meisjes en jongens van JO13 t/m JO19. De clustertrainingen bovenbouw starten maandag 3 september, exacte tijden per team staan in het trainingsschema vermeld.

Het vaste team clustertrainers bovenbouw bestaat uit de volgende trainers:

 • Vacature*, coördinator jeugdopleiding bovenbouw
 • Johan Schagen

Voor elk team van de bovenbouw is er een trainer nodig. Gelukkig zijn de meeste teams voorzien van een trainer, echter voor de JO14-2, JO19-2 & JO19-4 zijn we nog op zoek naar een trainer. Zolang zij geen trainer hebben, kan er niet worden getraind.

Wanneer spelers niet op de maandagavond training aanwezig kunnen zijn dienen zij te worden afgemeld bij hun eigen trainer, welke het hele seizoen bijhoudt.

Indien een trainer zelf is verhinderd, wordt vriendelijk doch dringend verzocht om zelf een vervanger te zoeken. Bij de clustertraining zal daar waar mogelijk is de coördinator ondersteuning bieden.

Wij wensen iedereen ontzettend veel trainingsplezier!

Bestuur en Jeugdbestuur v.v. De BlokkersVoorlopige trainingsschema seizoen 2018-2019 bekend

Gepubliceerd: 31-7-2018 16:36:04 door Ceesdegeus