Blokkers JO9-1 heeft even de wind tegen

Hoofdklasse D

16 maart 2019 10:00

Onbekend

Blokkers JO9-1 had totnutoe de wind behoorlijk tegen in 2019. De wedstrijden die wel doorgingen, werden allemaal verloren. Vandaag stond een voor vele onbekende club op het programma, DSS uit Haarlem.

In minuut 1 waaide de wind heel erg mee met de Blokkers sterren. Tim scoorde namelijk in minuut 1 de 1-0 voorsprong binnen. De wind draaide echter zeer snel in letterlijke en figuurlijke zin. Zoals vorige week al aangekondigd, is DSS namelijk een afkorting voor Door Samenspel Sterk. Dat bleek al vrij snel uit de daaropvolgende minuten. Binnen korte tijd werd de achterstand door dit goed ingespeelde team omgebogen in een voorsprong. En deze zouden ze in de verdere loop van de wedstrijd behouden en verder uitbouwen.

Uiteindelijk zou DSS met een grote overwinning huiswaarts keren. Ondanks de grotere verliespartij speelde Blokkers een veel betere pot dan vorige week. Zeer opvallend was de gedrevenheid om toch te blijven voetballen ondanks de vele tegendoelpunten. Zo bleek Jeremy een puike wedstrijd te spelen als verdediger. Menig aanval wist hij met een blok, een sliding of op andere manieren onschadelijk te maken. Maar ook The Incredible Machine oftewel Tim was telkens een belangrijke schakel in zowel verdediging als aanval. En wervelwind Timo kon zijn doelpuntentotaal met 2 verhogen.

En zo waaide er toch een positieve wind door de kleedkamer na afloop. Op naar de volgende wedstrijd!