Scheidsrechter

Ruud Postema

Accommodatie

Onbekend

De thuiswedstrijd tegen Zaanlandia beloofde een lastige wedstrijd te worden mede door afwezigheid van de trainer en een viertal spelers. Gelukkig wist coach Mark waardige vervangers te regelen in Gijs en Björn.  De eerste helft ging gelijk op maar waar in eerdere wedstrijden al gauw een  tegendoelpunt viel bleef deze keer tot de rust de nul gehandhaafd. Helaas werd er ook niet door onze jongens gescoord dus was de brilstand ook de ruststand.

Na rust werd er met vertrouwen de aanval gezocht en onstonden er kansjes. Ook de tegenstander zocht de aanval en zo ontstond er een leuke gelijk opgaande strijd. Uiteindelijk wist inleenkracht Björn de score te openen na een mooie rush. Helaas werd het redelijk snel weer 1-1. Het spel bleef op en neer golven maar uiteindelijk wist Mike de bevrijdende 2-1 uit een corner in de goal te werken. En om het feest compleet te maken werd uit een volgende corner ook de 3-1 door Mike gescoord op aangeven van Koen M.

Een lekkere overwinning was binnen. Dit is een mooie opsteker om volgende week vol goede moed tegen Spirit de eerste helft van het seizoen af te sluiten.