Scheidsrechter

A. (Adriaan) Langerak

Accommodatie

Onbekend

Het seizoen van Blokkers 4 verloopt vooralsnog uiterst moeizaam. 2 weken geleden werd verloren tegen Valken. Vorige week had Blokkers meer kans op succes ondanks de 3-0 achterstand met rust. De einduitslag was uiteindelijk 4-4 tegen SEW.
Kenmerkend aan de wedstrijden is dat het allemaal "net niet" is. Vorig jaar werden halve kansen tot hele doelpunten omgetoverd, maar dit seizoen leiden hele kansen slechts tot hoek- of doelschoppen. Zelfs in de wedstrijd tegen SEW werd wel 4 doelpunten gemaakt, maar volgens de overlevering werden ook genoeg kansen gemist.

Het werd daarom zaak voor Blokkers om deze week goed te letten op Abraham. Hij heeft namelijk dit seizoen in de premier league bewezen dat hij wel doelpunten kan maken. Net deze week had de spits tegen Ajax het echter niet op zijn heupen. Om toch zijn tips te horen had onze nestor Jan afgelopen vrijdag een unieke meet-and-greet met Abraham geregeld. In de nachtelijke uren vlak na twaalven vond deze ontmoeting plaats in de voortuin van Jan. Ondanks de geheimzinnigheid waren o.a. Tako en Bep in de nabijheid om foto's te maken van het tafereel. Het was echter "net niet" Teddy Abraham, maar 1 of andere baardman.

Met de aanwijzingen op zak begon Jan als laatste man zijn teamgenoten neer te zetten vanaf 14:15 op het complex van Always Forward. Deze tegenstander staat al enkele jaren op het programma en telkens zijn deze uitwedstrijden bijzondere ontmoetingen. Vaak vallen over en weer doelpunten en blijft het tot laatste moment spannend. Dit recept werd vandaag ook gekookt.

Blokkers kwam via een bekeken lobje met buitenkant voet van Vincent op voorsprong. Deze voorsprong werd echter niet lang daarna teniet gedaan. De laatste tien minuten van de eerste helft zouden uiteindelijk bepalend zijn voor de rest van de wedstrijd. Allereerst werd Michel na een noodgreep met gele kaart en tien minuten rust naar de kant gestuurd. Ondanks de tien man kreeg Blokkers via Tako een levensgrote kans, maar deze werd gemist. In de tegenstoot was Always Forward wel scherper en zo werd met een tussenstand van 2-1 gerust.

In de tweede helft werden de aanvallen van Blokkers steeds gevaarlijker. Via snelle uitbraken van met name Doppie werden diverse kansen geproduceerd, maar telkenmale belandde de bal niet achter de keeper in het netje. Aan de andere kant kreeg Always een paar grote kansen, maar die werden ook niet benut. Met man en macht probeerde Blokkers de 2-2 op het scorebord te krijgen, maar het bleek tevergeefs. En zo scoort Blokkers nog steeds weinig punten in deze competitie.

Gelukkig hebben we de beelden nog... Deze wedstrijd is namelijk terug te zien via de Voetbal TV app van KNVB.