16 november 2019 10:00

Scheidsrechter

Bulent Ersintepe

Onbekend

Het is journalistiek not done om slechts een deel van de wedstrijd te verslaan maar in dit geval is dit voor alle partijen beter. Een dieptepunt op gebied van beleving, inzet, focus resulteerde in een 1-6 ruststand. Stan wist als enige (!) tussen de palen te schieten en gezien het zeer beperkte talent van de ALC keeper was dit een zeker doelpunt. ALC kreeg alle 6 doelpunten min of meer cadeau van onze verdedigers en daarmee is alles wel gezegd.

De 2e helft was een heel ander verhaal. Blijkbaar hadden Dennis en John de juiste snaar geraakt want veel wat in de 1e helft ontbrak werd nu wel gedaan. ALC, hoe gek het ook klinkt, in de 1e helft al de mindere partij, werd helemaal teruggedrongen. Gijs werd mooi weggestoken door Stan en scoorde eenvoudig. Hierna was het Stan, die na een prachtig 3-hoekje tussen Silvan, Gijs en Mees, de 6-3 binnen tikte.

Helaas waren het Gijs en Silvan die de bal hierna knullig verprutste en zo de, zeer goede, aanvoerde van de tegenpartij zijn 6e treffer schonken. Gelukkig herstelde Silvan snel zijn fout en ramde hij de 7-4 tegen de touwen. Nog een laatste blunder in de achterhoede zorgde voor de 8-4 waarna Gijs met 2 goals de 8-6 op het bord zette.

Alles werd op alles gezet en met Rick als een soort vliegende keep werden nog een handvol kansen gecreëerd. Met wat meer rust en overzicht had een gelijkspel er nog ingezeten maar helaas kwam het niet zover.

Een goed herstel in de tweede helft geeft weer hoop voor volgende week. Om 9:00 spelen we dan uit bij VVW. Hopelijk zijn de mannen dan wel gelijk wakker!