Datum

18 januari 2020 10:00

Accommodatie

Onbekend

Vandaag de eerste wedstrijd in de 2e klasse uit in Hoogwoud tegen Grasshoppers. Het begin was voortvarend en veelbelovend. Door doelpunten van Mike en Gianni stond het al snel 0-2.  Dit was heel mooi gezien het aantal blessures waardoor het team geteisterd wordt.

Buiten de afwezige spelers zijn er ook nog een paar jongens die spelen met pijntjes waarvoor hulde. De eerste helft waren we duidelijk de betere ploeg. Het werd zelfs 0-3 door Olivier. Hierna zakten we wat weg en kon de tegenstander wat meer gaan meedoen. Dit leverde ze wat kansjes, maar goalie Christel stond geen tegendoelpunt toe.

Na rust was het een ander verhaal. Na een goed begin zakten we weg en leek de pijp wat leeg. Er werd onrustig gespeeld met veel balverlies als gevolg. De tegenstander rook zijn kans en zocht de aanval. Christel moest een aantal keren handelend optreden, maar kon de 1-3 uiteindelijk niet voorkomen. Hierdoor gesterkt zette Grasshoppers nog meer druk. Hoewel we nog een paar kansjes hadden werd het vlak voor tijd toch nog 2-3 door een afstandsschot.

Gelukkig werd met kunst en vliegwerk de overwinning toch binnen gehaald. Speciale dank aan Christel en Velican voor het invallen.