Scheidsrechter

M. (Maarten) Vossen

Accommodatie

Onbekend

In een winderig Medemblik gingen we proberen de derde overwinning op rij binnen te halen. Het begin was goed. Met de wind in de rug werd de tegenstander meteen achteruit gedrongen. Helaas werd het veldoverwicht niet benut om te scoren. Er werd te slordig en onnauwkeurig gespeeld. Lange ballen kwamen door de wind niet aan en de pass over korte afstand kwam bij de tegenstander terecht. Tot overmaat van ramp kwam Medemblik uit een counter zelfs op 1-0. Gelukkig kwamen we nog voor rust op 1-1 door een fraaie hoge bal van Koen van der Lee.

Na rust werd het spel verzorgder. De bal werd nu over kortere afstanden wel bij een medespeler bezorgd en dit leidde tot een paar mogelijkheden. Helaas werd er niet gescoord mede door een paar reddingen van de keeper.

De tegenstander bleef op de counter spelen en kwam er een paar keer gevaarlijk uit. Vlak voor tijd toen eigenlijk een ieder uitging van een gelijk spel brak Medemblik nog een keer uit en wist de 2-1 te maken. In de resterende tijd konden we helaas niets meer terug doen en was de nederlaag een feit.

Heel jammer en naar mijn mening onnodig.