v.v. de Blokkers JO13-1

2e klasse 01

25 januari 2020 11:30

Onbekend

Wederom een uitwedstrijd op het programma. Dit keer tegen LSVV-2 in Zuid-Scharwoude. Het werd een eenzijdige wedstrijd op een knollenveld die zich vooral op de helft van de tegenstander afspeelde. Goalie Casper hoefde alleen twee terugspeelballen aan te nemen in de eerste helft en moest zichzelf dus op een andere manier warm zien te houden.

Zijn collega aan de andere kant had het aanzienlijk drukker en bleek zeer geschikt voor zijn taak te zijn. Menig speler van ons vond zijn inzet gestopt door deze goede keeper. Gelukkig wisten we toch voor rust nog twee keer te scoren via Koen van der Lee en Rave. Deze 0-2 gaf de verhouding echter niet weer. Er had beduidend meer gescoord moeten worden.

De tweede helft was eigenlijk een kopie van de eerste helft met heel veel kansen voor ons die niet benut werden. De tegenstander had wel een nieuwe spits geregeld die voor iets meer gevaar zorgde.  Maar onze verdediging was niet voor niets opgesteld en op een vrije trap na die Casper in tweede instantie heel goed redde leverde dit verder niets op. Uiteindelijk zette Koen Mesman na een mooie rush de eindstand 0-3 op het bord. Kortom een gewonnen wedstrijd waarbij we heel goede zaken voor het doelsaldo hadden kunnen doen.  Positief is wel dat de drie punten binnen zijn en dat er wederom drie keer gescoord is. Als we dat elke wedstrijd doen komen we een eind.