7 maart 2020 8:45

Scheidsrechter

J. (Joery) Koenen

Onbekend

Forward begint inmiddels een angst gegner te worden want winnen is daar nog niet gelukt. Het vreemde is dat we vaak niet minder zijn, zeker in de eerste helft. Nadat Dennis en John het veld hadden uitgezet en de troepen had toegesproken kon de strijd beginnen. De eerste kans was voor Robin maar die schoot de bal ruim naast.

Hierna was het Forward dat gevaarlijk werd maar Rick had twee fantastische reddingen in huis en bracht ook Stan weer eens redding op de lijn. Na een goede aanval over de zijkant kon Silvan hard uithalen. De bal stuitte op de handen van de doelman de lucht en en dat was voor een verdediger het teken om de bal uit de lucht te plukken. Duidelijk hands en dus een strafschop en die schoot Gijs enigszins fortuinlijk binnen.

Blokkers had er zin in en Gijs mocht in de volgende aanval alleen op de keeper af. Met een slap balletje buitenkant schoen verdween de bal naast. Een vrije trap voor Forward op onze helft luidde de 0-2 in. De keeper, formaatje Dik Trom, ging ver uit zijn doel om deze bal te nemen en deed dat vrij matig. Gijs kegelde de bal naar voren en daar was niemand meer en zo rolde de bal er tergend langzaam in.

Forward, op zich een stuk beter combinerend, was het ff kwijt en werd twee keer weggespeeld over de rechterkant. Mees had beide keren een perfecte voorzet in huis maar de techniek liet Robin in de steek. Het leek dus bij een 0-2 ruststand te blijven maar helaas bracht een domme bal in de breedte Forward toch terug in de wedstrijd, Rick ging nog gestrekt naar de hoek maar kon de bal net niet keren. Jammer maar verder geen vuiltje aan de lucht voor de tweede helft.

Helaas moest uw verslaggever richting de golfbaan en kon hij hierdoor geen uitgebreid verslag van de 2e helft maken. Het feit dat via de app al snel de gelijkmaker bekend werd gemaakt en daarna de 3 en 4-2 deed vermoeden dat de beruchte after rust dip weer was ingetreden. Uiteindelijk werd het 6-2 en dat was jammer uitgaande van het spel van de eerste helft.