7 maart 2020 13:15

Scheidsrechter

Bulent Ersintepe

Onbekend

Thuis spelen op echt gras komt niet vaak voor. Maar tegen de Spartanen ging het dan toch echt gebeuren. Op volle oorlogssterkte maar helaas wel zonder coach Mark op de bank gingen de mannen gemotiveerd van start. De tegenstander werd meteen onder druk gezet en na 8 minuten maakte Matthijs de mooie openingstreffer uit een vrije trap in de bovenhoek. Hierna was het de bedoeling om meteen door te drukken naar een grotere voorsprong. Helaas lukte dit niet. Ondanks een veldoverwicht en kansen werd er niet gescoord. Spartanen had goed gekeken naar de vrije trap van Matthijs en schoot bij een aan hen toegekende vrije trap de gelijkmaker op identieke wijze in het doel. We konden overnieuw beginnen. Gelukkig wist Koen Mesman vlak voor rust van afstand de 2-1 binnen te knallen. Daarmee gingen we toch nog met een goed gevoel de rust in.

De tweede helft werd niet begonnen zoals afgesproken in de kleedkamer. Ondanks dat wij aftrapten kwamen we meteen onder druk te staan. We konden ons daar in het begin niet onderuit voetballen en kwamen zelfs goed weg na een duel in onze zestien. De scheidsrechter oordeelde dat er geen overtreding was begaan en dit betekende de ommekeer. Vanaf dat moment pakten we de controle terug en scoorden al gauw de 3-1 via Mike. De kansen regen zich hierna aaneen maar deze werden niet benut tot tien minuten voor tijd. Rave nam een corner die via de keeper binnen ging. In het laatste deel van de wedstrijd werd niet meer gescoord en de 4-1 overwinning was binnen. Complimenten aan alle spelers voor het vertoonde spel. Speciaal compliment aan Matthijs die de gehele wedstrijd gezocht werd met overtredingen maar zich daardoor niet uit de wedstrijd liet halen en lekker bleef voetballen.