Hoofdklasse K

19 september 2020 10:30

Onbekend

Na een bewogen uitwedstrijd vol arbitraire dwalingen bij United West in Amsterdam 2 weken geleden mochten we dit keer aantreden tegen FC Abcoude.

Gelukkig waren weer helemaal compleet: zowel onze keeper Matthijs als verdediger Denny waren hersteld van blessures. In de eerste helft kwamen we op achterstand door een mooi schot vanuit de 2e lijn en had de tegenstander het beste van het spel.

In het derde kwart speelden we sterk en kwamen langszij, maar de 2-1 liet niet lang op zich wachten. Door goed voorin druk te zetten wisten we in het 4e kwart toch nog de verdiende gelijkmaker te forceren. Onze gelijkmaker leidde helaas tot wat emoties bij onze tegenstander waar we best goed mee omgingen, maar waarin we zeker nog kunnen groeien.

Al met al een prima prestatie tegen een goede en temperamentvolle tegenstander. Op naar de volgende thuiswedstrijd tegen AVV Swift uit Amsterdam-Zuid, op papier de meest uitdagende opponent deze 1e competitie fase.

Verslag onder voorbehoud van exact spelverloop en helaas zonder vermelding van onze doelpuntenmakers: voor het volgende verslag noteren we wat details 😀, uit het hoofd bleek toch lastiger dan gedacht!