Ruud Postema

Accommodatie

Onbekend

Onder perfecte weersomstandigheden vandaag thuis tegen een op papier sterke ploeg uit Amsterdam Zuid.

1e kwart: onze tegenstander kwam sterk uit de startblokken. Scherper aan de bal en vooral net buiten ons doel gebied erg gevaarlijk. Toch kwam de goal uit een voorzet: een prachtige kopbal onhoudbaar voor Matthijs. We hadden een paar kansen met een razendsnelle Dalinyo in de counter.

2e kwart: we waren goed in balans (met een zeer sterk spelende Menno!) maar op sommige posities hadden onze jongens veel moeite in de omschakeling. Een paar halve kansen van ons hadden beter verdiend. Vanuit slordig balverlies valt dan toch de 0-2.

3e kwart: veel strijd met een paar halve doel kansen voor Blokkers. Steeds net te kort in passing. Steeds nét niet en dan vanuit een discutabele hands-bal vrije trap een prachtige 0-3 in de kruising. Veel acties van ons eindigden ongelukkig.

4e kwart:  1-3 Blokkers!!! Zeer verdiend! En dan snel daarop slordig uitverdedigen en een mooie 1-4 van de tegenstander. Nu pakt Swift toch wel erg door en komen we nog maar moeilijk onder de druk uit. Paar kleine kansen voor ons maar ook weer nét niet. Terechte overwinning voor de sportieve en goed voetballende tegenstander.

“De JO12-1 Verslaggever”