Koggeweg 45 B
1607MT
HEM
tel. 0228-542182

De vaste verslaggever van 35+1 was afwezig om vanuit eerstepersoonsperspectief een nauwgezet verslaglegging van de laatste wedstrijd van 2022 te maken. Tegenwoordig zijn er echter nieuwe technieken waarmee verslaggevers soort van overbodig worden. Door een speciale tool een deel van email van aanvoerder René te geven en zijn whatsapp reactie na afloop van de wedstrijd is het volgende verslag compleet door een robot gemaakt. Lees en huiver:

Afgelopen zondag speelde Blokkers 35+1 tegen De Valken in een spannende uitwedstrijd. Het was de laatste wedstrijd voor de winterstop en de spanning was dan ook voelbaar onder de spelers. Jaap stond op doel vanwege een blessure van Barry, en de ploeg bestond uit dertien spelers, waaronder invallers Constantijn, Erik Koeman, Mark en Vincent.

Helaas werd de wedstrijd met 1-0 verloren, maar Blokkers 35+1 heeft een goed partij kunnen geven. Vanaf de aftrap was duidelijk te zien dat beide teams er alles aan wilden doen om de overwinning te pakken. Blokkers 35+1 begon sterk en had in de eerste helft enkele grote kansen om te scoren, maar helaas wisten ze deze niet te verzilveren. Ook De Valken kreeg enkele kansen, maar de verdediging van Blokkers 35+1 hield stand.

In de tweede helft bleef de wedstrijd spannend. Beide teams bleven strijden voor elke meter en gaven alles wat ze in zich hadden. Uiteindelijk was het De Valken die in een dodelijk moment de enige goal van de wedstrijd wisten te scoren. Blokkers 35+1 probeerde alles om nog een gelijkmaker te forceren, maar helaas lukte dit niet en moesten ze de wedstrijd met 1-0 verliezen.

Ondanks de nederlaag, kijken de spelers van Blokkers 35+1 terug op een succesvolle eerste helft van het seizoen. Met hard werken en teamgeest hebben ze al veel successen behaald en hopen ze in het tweede deel van het seizoen nog meer successen te behalen. De winterstop komt op het juiste moment, zodat de spelers kunnen rusten en zich kunnen voorbereiden op de komende wedstrijden.