Blokkers JO11-1 kampioen!

Blokkers JO11-1 kampioen!

Schagen United JO11-1

1 - 3

v.v. de Blokkers JO11-1

Competitie

Hoofdklasse (2e fase) H

Datum

11 december 2021 12:15

Accommodatie

Sportpark Groenoord
Groeneweg 3
1741TZ
SCHAGEN
tel. 0224-213562

Het is alweer een tijdje geleden dat de toppers van de Blokkers JO11-1 de media aandacht opzochten. Maar daar
is nu weer alle reden voor om ze in de spotlights te zetten. Niet alleen hebben de boys van JO11-1 de clubkas van de Blokkers afgelopen maand flink gespekt door de meeste loten (385!) te verkopen voor hun club (met dank aan top verkoper Kian).

Deze toppers hebben vandaag ook de periode titel in Hoofdklasse H binnen gehaald. De jongens hebben de eerste plek vanaf eerste speelronde weten te behouden in een sterke poule waar de teams erg gewaagd waren aan elkaar.

Het mooie van dit team is dat ze niet alleen als teamgenoten maar ook 
steeds meer als vrienden met elkaar voor elke bal knokken en waar elk doelpunt of redding als een hecht team wordt gevierd. Van de laatste 7 wedstrijden werd er dan ook 6 keer gewonnen en maar 1 keer gelijkgespeeld. Dit mooie resultaat werd niet enkel behaald doordat onze topscorer Marijn met 34 goals in 13 wedstrijden een gemiddelde van bijna 3 per wedstrijd behaalde, maar ook de rest van het team heeft er flink voor gewerkt.

Complimenten voor het harde werk van de boys op het middenveld met Senn Snel :-) met zijn vloeiende voorzetten, Louis de Koning die bij ieder duel weer laat zien wie de echte Koning is, met daarnaast de bikkels Senn B en Keano die beiden met hun vloeiende linker voet de tegenstanders ieder keer weer om de tuin leidden. Ook dient het harde werk van Samuel aka Umtiti  benoemd te worden die heel wat kilometers heeft afgelegd en iedere keer voor een sterk blok op het middenveld zorgde.

Ook verdient onze verdediging een groot compliment, met Max aka the tank aan de rechterkant die steeds de gaten goed dichtloopt. Met Yasin die iedere aanvaller kort op de lip zit en met Ryu naast zich die altijd op een technische en beheerste manier het spel weet te weerleggen. Deze boys wisten samen iedere wedstrijd weer het gevaar van de tegenstander ongedaan te maken.


Het is dan ook zeker het goede teamwork geweest dat onze keeper Kian aka Spider-Man minste goals tegen heeft gekregen. Het is voor een coach altijd lekker om een goede keeper onder de lat te hebben die zo nu en dan uit het niets als een tijger reddingen verricht op momenten dat de rest het even aflaat weten.

Zoals gezegd de boys hebben ieder hun steentje bijgedragen aan het kampioenschap en hebben deze mooie 1e prijs dan ook dik verdiend!  Op naar de volgende fase en hopelijk dat er na de winterstop weer publiek bij kan zijn zodat iedereen weer kan genieten van onze  toppers!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!